Didactische scholing

Begeleidingstraject instructeurs

Wordt een nog betere instructeur door je didactische vaardigheden naar een nieuw level te brengen

Je hebt een fijne les gegeven, maar toch knaagt er nog wat. In het uitleggen van die ene oefening heb je het idee dat je lesklant wel zegt dat ze het begrepen heeft, maar jij twijfelt, want je ziet wat anders. Hoe kan jij er nou voor zorgen dat jouw lesklant de uitleg echt snapt en ook toe kan passen? Jij wil toch ook dat je lesklanten zonder jou ook verder kunnen, dat ze snappen wat ze doen en waarom ze dat doen? 

Herken je dit?

Geloof mij, ik herken dat gevoel, je bent niet de enige. Elke instructeur loopt tegen deze zaken aan, maar je kan er wat aan doen. Blijf niet alleen aanrommelen, maar laat mij je helpen, dan ga je echt stappen zetten in je lesgeven. Daar worden niet alleen jij, maar ook je lesklanten blijer van.

Maar het kan ook anders...

Zie je het al voor je? Je hebt de les echt helemaal in je vingers, het loopt lekker, je lesklant begrijpt echt wat je uitlegt. Je krijgt zelfs later een bericht, dat de oefening zo goed gaat, omdat ze nu helemaal begrijpt wat ze aan het doen is, waarom ze het doet en wat ze kan doen als het even anders loopt. Dat is dankzij jouw succesvolle lessen! 

Lesklanten blijven langer les bij je volgen, omdat ze echt het gevoel hebben dat jij ze begrijpt en verder helpt. Ze voelen zich gezien en gehoord in de emoties die ze ervaren in het trainen van hun paard. Je bouwt een band op met mens en paard, waardoor ze echt gaan groeien en stappen zetten. Daar heb jij aan bijgedragen!

Reviews van mijn klanten

Ik ga je hierbij helpen

Bij mij draait elke les om verbinding en vertrouwen, de basis voor optimaal leren. Ik begeleid je graag in het opbouwen van deze vertrouwensband, zodat je jouw kennis en vaardigheden optimaal kunt overbrengen.

Met jarenlange ervaring in onderwijs en coaching help ik je jouw unieke kracht te ontdekken en uit te bouwen. We focussen op jouw sterke punten, zodat je met plezier en vertrouwen les kunt geven.

Samen zorgen we ervoor dat je lesklant de beste versie van jou ervaart, wat leidt tot groei, plezier en succes in elke les. 

Zo gaan we het aanpakken:

Sessie 1

Kennismaken en verkennen staat hier centraal. We brengen samen in kaart wat goed gaat en waar je nog meer in kan ontwikkelen. Je krijgt al concrete tips om toe te passen.

Sessie p 2

We gaan samen de beelden van jouw les analyseren. Het is spannend om naar jezelf te kijken, maar een hele krachtige manier om je te ontwikkelen. Alles op basis van vertrouwen.

Stap 3

We kijken terug op de resultaten van je leerpunten. We bespreken wat je er in gaat houden en wat je wellicht wil aanpssen. Je gaat met vertrouwen aan de slag met alle toffe lessen die je gaat geven.

Wie les wil geven, zal nooit moeten stoppen met leren

Het resultaat

Na dit traject:

Gaan wij samen aan de slag?

In het begeleidingstraject gaan we samen aan de slag in 3 online sessies. Je gaat de kracht van VIB (video interactie begeleiding) ervaren. Ik weet hoe spannend dat kan zijn, ik help je daarbij en geef je het vertrouwen om jezelf deze ontwikkeling te gunnen. 

Begeleidingstraject

€ 177,-

Begeleidingstraject Plus

€ 247,-

Deze prijzen zijn totaal prijzen er wordt geen BTW berekend. Doordat het een online traject is, ben je voor dit aanbod niet gebonden aan een regio.

Vragen die je misschien nog hebt:

Natuurlijk is het mogelijk om dit in termijnen te betalen. Het kan in twee keer betaald worden. Eerste factuur voor de start van het traject, de tweede factuur ontvang je na sessie 1 

Laten we voorop stellen, dat niks moet. De bedoeling is wel dat jij je er oke bij voelt. Mijn ervaring is echter wel dat hoe spannend het ook is (voor iedereen, ook ik heb dat nog steeds), iedereen zegt na afloop dat ze het filmen als (meest) waardevol ervaren. Weet dat ik de tijd neem om alles met je door te spreken, ik help je met te bedenken hoe je het aan kan pakken en het zo laagdrempelig mogelijk te maken voor jou. 
Als je het doet, gun je jezelf echt om het meest uit dit traject te halen. 

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook een stukje tekst laten linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Je krijgt vooraf een link toegestuurd voor een Teams vergadering. Je hoeft hier niks voor te installeren, je kan via je webbrowser deelnemen aan Teams. 

Wat leuk dat je een vraag hebt die ik nog niet bedacht heb. Ik ben heel benieuwd naar je vraag, stuur mij gauw een bericht via mijn  contactpagina.

Geef hier antwoord op de vraag. Gebruik zoveel tekst als je nodig hebt. Je kunt ook een stukje tekst laten linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!

Gratis e-book

Geef iets superwaardevols gratis weg in ruil voor een e-mail adres

Je kunt een freebie gebruiken om potentiële klanten waardevolle tips te geven waar ze vandaag nog wat aan hebben.⁣ Zo laat je ze met jou kennismaken zijn ze sneller geneigd klant te worden. Houd dit tekstje ongeveer net zo kort als dit.

In dit e-book leer je:

Dit vonden anderen van dit e-book: