Plezier staat voorop

Lessen clickertraining

Jij vindt niks leuker dan met je paard bezig te zijn en je doet dit ook graag op een manier waar zowel jij als je paard zich goed bij voelen. Dan is het werken met positieve bekrachtiging helemaal jouw ding. Alleen soms merk je dat het toch niet zo lekker of makkelijk gaat als je had gedacht. Dan kijk ik heel graag met je mee, zodat jullie samen op een succesvolle manier aan de slag kunnen. Je helpt je zelf het beste door mij mee te laten kijken in je training en daardoor effectiever te trainen. 
Breng de fun in je training! 

Herken je dit?

Ik herken dit, ook ik heb deze tijden gekend (en soms nog), maar het het kan echt anders .

Hoe dan? Nou zo bijvoorbeeld......

Jouw paard komt naar je toe rennen als je haar roept.
Jouw paard wil graag bij jou zijn, want jij  bent haar favoriete mens die samen met haar leuke dingen doet en haar het gevoelt geeft dat ze het kan.
Jouw paard is veerkrachtiger door jullie manier van trainen, omdat het samen bezig zijn met wat er goed gaat, zoveel meer zelfvertrouwen geeft. 

Jullie kunnen daar ook komen, dit is niet alleen weg gelegd voor anderen. Dit kunnen jullie ook bereiken

Reviews van mijn klanten

Ik ga je hierbij helpen

Wat vond ik het leuk toen ik R+ ontdekte en lekker aan de slag ging met mijn paarden. De start liep echt lekker, ze waren enthousiast en wilden graag trainen. 

Op een gegeven moment liepen we vast, niet omdat het trainen niet lukte, maar ik merkte dat het enthousiasme van Kvika afnam. Ze deed de oefeningen prima, maar ze miste de bezieling die ik in het begin wel zag. Wat bleek, ik had te weinig oog voor haar ‘wensen’.

Vanaf dat moment ben ik met hulp van een goede instructeur en een goed online programma aan de slag gegaan met de emotionele kant van de training. Dat gaf de doorslag om het plezier weer terug te vinden in de training.

Herken je dit of wil je voorkomen dat dit gebeurt? Laat mij je helpen, want samen kom je verder. 

Zo gaan we het aanpakken:

Les 1

We starten met een online les, waarin ik je vertel over de basics van clickertraining. Ik hoor ook heel graag wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Ik geef je al wat tips om direct mee aan de slag te kunnen.

Les 2

We gaan aan de slag met jou en je paard. We zetten de eerste stappen in clicker-training samen, om er voor te zorgen dat je zo een goed mogelijke start hebt samen.

Les 3 (en verder)

We blikken terug op de afgelopen trainingen, we kijken wat er goed gaat en waar je verder aan wil werken. Ik help je om zelf aan de slag te kunnen, zodat je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet.

Begrijpen wat je doet en plezier hebben in hoe je samen bezig bent met je paard, daar groeit jullie relatie

Het resultaat

Na deze start:

Gaan wij samen aan de slag?

Benieuwd op welke manier ik je verder kan helpen? Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden. Ik start graag met een korte online kennismaking om te kijken of we een match zijn en wat vragen van je te beantwoorden. Samen bepalen we waar je mee aan de slag wil . 

In de pakketten hieronder ga je pas over de praktische dingen vertellen en wat klanten precies krijgen bij dit aanbod. Vertel bijvoorbeeld hoeveel sessies, lessen of andere contactmomenten er zijn, welke bonussen, hoe lang een sessie duurt, hoe frequent ze zijn, etc. In dit tekstje kun je iets overkoepelends vertellen dat voor elk pakket geldt.

Starters pakket

€ 137,-

5-ritten kaart

€ 247,-

10-ritten kaart

€ 477,-

 Prijzen zijn exclusief reiskosten, lessen op locatie worden alleen gegeven binnen een straal van 50 km van postcode 3897 LN. Lessen worden alleen doordeweeks gegeven. 
Wil je buiten deze regio of dagen les van mij, neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Vragen die je misschien nog hebt:

Reiskosten binnen een straal van 0 tot 25 km zijn €6,50 Binnen een straal van 25 tot 50 km is het  €9,50

Je kunt ook een stukje tekst laten linken naar bijvoorbeeld je contactpagina.

Natuurlijk is dat niet erg. Het is juist super leuk dat je interesse hebt en je wil verdiepen in de meest paardvriendelijke manier van trainen. Als je het fijn vindt om even samen met mij te overleggen of dat ik je vragen persoonlijk beantwoord, kun je mij een bericht sturen mijn contactpagina.

Om te beginnen heb je niet heel veel nodig. Een fijn clickertasje voor je voertjes en een clicker zijn voldoende. Verder kan een targetstick ook wel prettig zijn, maar met een pionnetje kom je ook een heel eind. 
Ik heb altijd clickers bij mij, die kun je kopen als je dat makkelijk vindt.

Wat leuk dat je een vraag hebt die ik nog niet bedacht heb. Ik ben heel benieuwd naar je vraag, stuur mij gauw een bericht via mijn contactpagina.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!