Kavika, geïnspireerd op mijn twee belangrijkste paarden

De naam van mijn bedrijf is een samenstelling van de namen Karma en Kvika. 
Deze twee prachtige merries zijn de belangrijkste paarden in mijn leven. Zij hebben mij zo veel geleerd over paarden, maar ook heel veel over mijzelf. 

Door de namen Karma en Kvika samen te voegen is de naam Kavika ontstaan. 

Karma

Kvika van de Noordenwind

Kvika is in mijn leven gekomen toen ze 3 jaar oud was (14 april 2012 is ze geboren). Voor het eerste in mijn leven heb ik een paard mogen begeleiden in het ontdekken van de mensenwereld en alle dingen die daar bij komen kijken. We leren nog steeds. 

Waar Karma vuur was, is Kvika aarde, maar wel met een hele duidelijke mening. Wat is het fijn om met een paard samen te mogen werken die heel duidelijk is in wat ze van je verwacht. Niet altijd makkelijk, maar wat heeft ook zij meer weer veel geleerd. 
Mijn clickertraining reis is met haar gestart, we hebben vele fouten gemaakt, maar we geloven nog steeds in de kracht van positieve bekrachtiging. 

Mijn droom is samen vele mooie ritten te rijden op de prachtigste plekken… 

Every moment of your life, you perform action – physically, mentally, emotionally, and energy-wise. Each action creates a certain memory. That is karma.