Over mij

Hoi, ik ben Annemiek en ik begeleid jou in het geven van een waardevolle lessen

Mensen begeleiden in hun ontwikkeling, daarmee verander je de wereld

Als jonge meid kreeg ik al de mogelijkheid om les te geven aan zowel valide als invalide ruiters. 

Wat ik het allermooiste vind is de interactie tussen mens en dier. Ik ben altijd al geïntrigeerd geweest in de dynamiek die zich afspeelt als een mens bezig gaat met een paard. De inzichten die daar ontstaan en daar als instructeur een rol in te mogen spelen, is wat mij betreft het mooiste wat er is.. 

Doordat ik zowel op mens als op paard gericht ben, kan ik jou als instructeur heel veel inzicht geven in de dynamiek en hoe je daarin het beste naar boven haalt in iemand en het paard ook tot zijn recht laat komen. 

Betekenis geven aan ontwikkeling is mijn drijfveer

Voor mij is een les geslaagd als er een verbinding is, een verbinding tussen mens en paard, maar ook verbinding tussen lesklant en instructeur. Vertrouwen is nodig om optimaal te kunnen leren. Ik begeleid jou graag om te bouwen aan dat vertrouwen. 

Als dat vertrouwen er is, kun je jouw kennis en vaardigheden zo optimaal mogelijk gaan overbrengen. Het mooiste van lesgeven is om mens en paard samen te zien groeien. Waar eerst misschien onzekerheid of onduidelijkheid was, kun jij richting geven en zorgen dat jouw lessen er voor zorgen dat je lesklant weet wat ze doet, waarom ze dat doet en hoe ze dat kan doen. Daar heb jij dan aan bij kunnen dragen, wat is  er nou leuker dan dat?

“To teach is, to touch lifes forever”

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, de coaching en lessen met de paarden, kan ik jou als instructeur helpen om te ontdekken wat jouw kracht is en die uit te bouwen. Mijn stijl is om vooral te kijken naar de onderdelen die goed gaan en daar mee verder te bouwen om te zorgen dat jij met plezier en vertrouwen je lessen staat te geven. Jij weet waar je voor staat, wat je wil overbrengen en hoe je dat op de meest optimale manier kan doen. Het lesgeven lijkt dan bijna als vanzelf te gaan, zo krijgt jouw lesklant de beste versie van jou.  

Intuïtie

Ik vertrouw op mijn Intuïtie, die innerlijke stem of dat onderbuikgevoel, waar veel (eigen)wijsheid in zit. Levenservaring heeft mij geleerd om Intuïtie een stem te geven in mijn leven.

Interactie

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder" Ik geloof in de kracht van 1+1=3, door het gesprek aan te gaan, ontstaat zoveel meer, waardoor beide groeien.

Interesse

Mijn enthousiasme voor veel uiteenlopende onderwerpen maakt dat ik graag met je mee denk en samen met jou wil onderzoeken waar het beter kan.

Feitjes over mij

Wil jij je lesklanten nog beter les kunnen geven?

Opleidingen

Gratis e-book

Geef iets superwaardevols gratis weg in ruil voor een e-mail adres

Je kunt een weggever gebruiken om baasjes waardevolle tips te geven waar ze vandaag nog wat aan hebben.⁣ Zo laat je ze met jou kennismaken zijn ze sneller geneigd bij je aan te kloppen. Houd dit tekstje ongeveer net zo kort als dit.